Nabeschouwing Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers (0-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Crystal Palace het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers (0-1)

Het Premier League duel tussen Crystal Palace en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door M. Doherty, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Crystal Palace dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Wolverhampton Wanderers uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. McArthur Crystal Palace
56' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt M. Doherty met assist van R. Jiménez Wolverhampton Wanderers 0-1
63' Wissel Crystal Palace Wissel M. Meyer voor J. McArthur Crystal Palace
72' Wissel Crystal Palace Wissel C. Kouyaté voor J. Ayew Crystal Palace
76' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Ivan Cavaleiro voor R. Jiménez Wolverhampton Wanderers
78' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor C. Coady Wolverhampton Wanderers
82' Wissel Crystal Palace Wissel A. Sørloth voor J. Schlupp Crystal Palace
84' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Saïss voor Hélder Costa Wolverhampton Wanderers
87' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Adama Traoré voor Diogo Jota Wolverhampton Wanderers
88' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Jonny Castro Wolverhampton Wanderers
88' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor C. Kouyaté Crystal Palace
91' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Ivan Cavaleiro Wolverhampton Wanderers
91' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor P. van Aanholt Crystal Palace
94' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor João Moutinho Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Crystal Palace en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.