Nabeschouwing Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers (1-1) || Premier League 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 15:00 uur



In de Premier League 2019/2020 neemt Crystal Palace het zondag 22 september 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Crystal Palace en Wolverhampton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Dendoncker zette Crystal Palace op een 1-0 voorsprong in de 46e minuut van de wedstrijd. In de 73e minuut kreeg R. Saiss van Wolverhampton Wanderers voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Wolverhampton Wanderers de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte D. Jota namens Wolverhampton Wanderers in de 95e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers
Goals
1
1
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
12
14
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
120
94
Gevaarlijke aanvallen
58
52
Passes
452
435
Overtredingen
8
10
Buitenspel
1
0
Corners
6
7
Wissels
2
3
LIVE Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor C. Coady Wolverhampton Wanderers
45' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. McArthur Crystal Palace
46' Eigen doelpunt Crystal Palace Eigen doelpunt L. Dendoncker Crystal Palace 1-0
48' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
57' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Neves voor M. Doherty Wolverhampton Wanderers
62' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Ayew Crystal Palace
65' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers
69' Wissel Crystal Palace Wissel C. Benteke voor J. Ayew Crystal Palace
73' Tweede gele kaart Wolverhampton Wanderers Tweede gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
76' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Cutrone voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
83' Wissel Crystal Palace Wissel J. McCarthy voor J. McArthur Crystal Palace
95' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt D. Jota met assist van A. Traore Wolverhampton Wanderers 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Crystal Palace en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Roy Hodgson
Wissels Crystal Palace
# Speler Pos.
13 Wayne Hennessey K
34 Martin Kelly V
6 Scott Dann V
10 Andros Townsend M
22 James McCarthy M
7 Max Meyer M
17 Christian Benteke Liolo A
Formatie 3-4-3
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Voorbeschouwing Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers

Crystal Palace en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 6e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crystal Palace en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 2 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crystal Palace. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Crystal Palace als Wolverhampton Wanderers wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Crystal Palace 1
Winst Wolverhampton Wanderers 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crystal Palace op een 13e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers Opstelling Crystal Palace Opstelling Wolverhampton Wanderers Live Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers Live Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers kijken Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers kijken Live Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers stream Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers Uitslag Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers Statistieken Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers Premier League 2019/2020 Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers wedden Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers gokken Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers Unibet