Nabeschouwing CSKA Moskva - Akhmat Grozny (3-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt CSKA Moskva het zondag 25 augustus 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Akhmat Grozny (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 3-0 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door M. Fernandes, waarmee CSKA Moskva met 1-0 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Chalov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van CSKA Moskva, waarmee N. Vlasic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vasili Kazartsev, waardoor CSKA Moskva dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE CSKA Moskva - Akhmat Grozny 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel CSKA Moskva Wissel Z. Sarlija voor K. Nababkin CSKA Moskva
32' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor O. Ivanov Akhmat Grozny
34' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor H. Magnusson CSKA Moskva
41' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor E. Kharin Akhmat Grozny
43' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt M. Fernandes met assist van J. Bijol CSKA Moskva 1-0
52' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Kuchaev CSKA Moskva
62' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Semenov Akhmat Grozny
62' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Wilker Akhmat Grozny
63' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Z. Sarlija CSKA Moskva
66' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt F. Chalov met assist van I. Oblyakov CSKA Moskva 2-0
69' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Mbengue voor O. Roshi Akhmat Grozny
73' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt N. Vlasic met assist van F. Chalov CSKA Moskva 3-0
82' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor K. Kuchaev CSKA Moskva
89' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Tiknizyan voor I. Oblyakov CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Akhmat Grozny
Opstellingen CSKA Moskva - Akhmat Grozny
De opstellingen van CSKA Moskva en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Viktor Goncharenko
Formatie 3-5-1-1
Coach Rashid Rakhimov
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Akhmat Grozny

CSKA Moskva en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 18 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Akhmat Grozny slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 12
Winst Akhmat Grozny 2
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 9e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 12e plaats.