Nabeschouwing CSKA Moskva - Ural (1-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt CSKA Moskva het zaterdag 29 februari 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Ural (1-1)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen CSKA Moskva en Ural geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door E. Bicfalvi, waarmee Ural met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat CSKA Moskva het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk M. Fernandes die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE CSKA Moskva - Ural 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Polyakov Ural
53' Gele kaart Ural Gele kaart voor E. Bicfalvi Ural
68' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor I. Akhmetov CSKA Moskva
72' Doelpunt Ural Doelpunt E. Bicfalvi met assist van D. Kulakov Ural 0-1
73' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Shkurin voor A. Dzagoev CSKA Moskva
73' Wissel Ural Wissel R. Augustyniak voor N. Dimitrov Ural
79' Wissel Ural Wissel P. Pogrebnyak voor A. Panyukov Ural
80' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor I. Oblyakov CSKA Moskva
91' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt M. Fernandes met assist van K. Bistrovic CSKA Moskva 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Ural
Opstellingen CSKA Moskva - Ural
De opstellingen van CSKA Moskva en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ural zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Viktor Goncharenko
Formatie 4-1-4-1
Coach Dmytro Parfenov
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Ural

CSKA Moskva en Ural treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 29 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Ural slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 11
Winst Ural 0
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 3e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 9e plaats.