Nabeschouwing Dinamo Moskva - Krylya Sovetov (2-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 12 juli 2020 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Dinamo Moskva het zondag 12 juli 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Krylya Sovetov (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Krylya Sovetov is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. M. Philipp maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Dinamo Moskva vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 24e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Dit keer was het N. Komlichenko van Dinamo Moskva die achter de bal ging staan en raak schoot voor de 2-0. In de 92e minuut moest Dinamo Moskva verder met een man minder nadat Z. Pliev een rode kaart had gekregen. Het lukte Krylya Sovetov in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Dinamo Moskva.

LIVE Dinamo Moskva - Krylya Sovetov 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Penalty Dinamo Moskva Penalty M. Philipp Dinamo Moskva 1-0
23' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Karpov Krylya Sovetov
24' Penalty Dinamo Moskva Penalty N. Komlichenko Dinamo Moskva 2-0
32' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor D. Skopintsev Dinamo Moskva
35' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor N. Komlichenko Dinamo Moskva
36' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Radonjic voor D. Kabutov Krylya Sovetov
38' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Panchenko voor M. Philipp Dinamo Moskva
40' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Radonjic Krylya Sovetov
43' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor V. Rykov Dinamo Moskva
56' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Molchanov voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
56' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Smirnov voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
68' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor V. Lystsov Krylya Sovetov
68' Wissel Dinamo Moskva Wissel Z. Pliev voor N. Komlichenko Dinamo Moskva
68' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Szymanski voor D. Skopintsev Dinamo Moskva
68' Wissel Krylya Sovetov Wissel G. Kiselev voor P. Anton Krylya Sovetov
69' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Hadi voor N. Chicherin Krylya Sovetov
71' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor I. Ordets Dinamo Moskva
84' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. NJie voor Sly Dinamo Moskva
84' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Sosnin voor G. Morozov Dinamo Moskva
91' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Kombarov Krylya Sovetov
92' Rode kaart Dinamo Moskva Rode kaart voor Z. Pliev Dinamo Moskva
93' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor G. Kiselev Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Krylya Sovetov
Opstellingen Dinamo Moskva - Krylya Sovetov
De opstellingen van Dinamo Moskva en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Kirill Novikov
Coach Andrey Talalaev
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Krylya Sovetov

Dinamo Moskva en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 28e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 30 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Dinamo Moskva favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Krylya Sovetov slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Dinamo Moskva 6
Winst Krylya Sovetov 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 7e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 15e plaats.