Nabeschouwing Everton - AFC Bournemouth (1-3) || Premier League 2019/2020

Zondag 26 juli 2020 - 17:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Everton het zondag 26 juli 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - AFC Bournemouth (1-3)

Het Premier League duel tussen Everton en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 1-3 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. J. King maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee AFC Bournemouth vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Everton kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Kean, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette D. Solanke zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AFC Bournemouth de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor AFC Bournemouth vergroot nadat J. Stanislas de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor AFC Bournemouth.

LIVE Everton - AFC Bournemouth 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty AFC Bournemouth Penalty J. King AFC Bournemouth 0-1
41' Doelpunt Everton Doelpunt M. Kean met assist van T. Walcott Everton 1-1
46' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Solanke met assist van D. Rico AFC Bournemouth 1-2
58' Wissel Everton Wissel A. Gordon voor T. Walcott Everton
58' Wissel Everton Wissel D. Sidibe voor S. Coleman Everton
64' Wissel AFC Bournemouth Wissel P. Billing voor D. Solanke AFC Bournemouth
64' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stanislas voor D. Brooks AFC Bournemouth
70' Wissel Everton Wissel Bernard voor T. Davies Everton
70' Wissel Everton Wissel D. Calvert-Lewin voor M. Kean Everton
71' Wissel Everton Wissel L. Baines voor L. Digne Everton
79' Gele kaart Everton Gele kaart voor M. Keane Everton
80' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. Stanislas met assist van J. King AFC Bournemouth 1-3
88' Wissel AFC Bournemouth Wissel H. Wilson voor J. King AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - AFC Bournemouth
Opstellingen Everton - AFC Bournemouth
De opstellingen van Everton en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Everton gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.