Nabeschouwing Everton - Arsenal (0-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 13:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Everton het zaterdag 21 december 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - Arsenal (0-0)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Everton en Arsenal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kevin Friend niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Everton - Arsenal
LIVE Everton - Arsenal 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Everton Wissel C. Tosun voor A. Iwobi Everton
28' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor B. Saka Arsenal
45' Gele kaart Everton Gele kaart voor T. Davies Everton
66' Wissel Arsenal Wissel J. Willock voor E. Smith Rowe Arsenal
72' Wissel Everton Wissel M. Keane voor F. Delph Everton
75' Gele kaart Everton Gele kaart voor G. Sigurdsson Everton
78' Wissel Arsenal Wissel A. Lacazette voor P. Aubameyang Arsenal
80' Wissel Everton Wissel M. Kean voor C. Tosun Everton
87' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor C. Chambers Arsenal
91' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor J. Willock Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Arsenal
Opstellingen Everton - Arsenal
De opstellingen van Everton en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Everton gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Everton - Arsenal

Everton en Arsenal treffen elkaar in de 18e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Everton en Arsenal in de Premier League vond plaats op 7 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Everton. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 16 keer wist de ploeg van Everton te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Everton. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Everton 5
Winst Arsenal 16
Gelijkspel 7
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Everton op een 16e positie staat, terwijl we Arsenal terugvinden op de 10e plaats.