Nabeschouwing Fulham - Chelsea (1-2) || Premier League 2018/2019

Zondag 3 maart 2019 - 15:05 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Fulham het zondag 3 maart 2019 om 15:05 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Chelsea (1-2)

Het Premier League duel tussen Fulham en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 1-2 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door G. Higuaín, waarmee Chelsea met 0-1 de leiding nam. Fulham kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Chambers, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut zette Jorginho zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Chelsea de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Graham Scott, waardoor Chelsea dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fulham - Chelsea 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Chelsea Doelpunt G. Higuaín met assist van Azpilicueta Chelsea 0-1
22' Gele kaart Fulham Gele kaart voor C. Chambers Fulham
27' Doelpunt Fulham Doelpunt C. Chambers met assist van R. Babel Fulham 1-1
31' Doelpunt Chelsea Doelpunt Jorginho met assist van E. Hazard Chelsea 1-2
51' Gele kaart Fulham Gele kaart voor K. McDonald Fulham
61' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Jorginho Chelsea
62' Wissel Fulham Wissel A. Zambo Anguissa voor K. McDonald Fulham
68' Wissel Chelsea Wissel M. Kovačić voor Jorginho Chelsea
71' Wissel Fulham Wissel F. Ayité voor R. Babel Fulham
74' Wissel Chelsea Wissel Pedro voor E. Hazard Chelsea
78' Wissel Chelsea Wissel R. Loftus-Cheek voor R. Barkley Chelsea
80' Wissel Fulham Wissel L. Vietto voor T. Cairney Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Chelsea
Opstellingen Fulham - Chelsea
De opstellingen van Fulham en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Claudio Ranieri
Voorbeschouwing Fulham - Chelsea

Fulham en Chelsea treffen elkaar in de 29e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Scott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Chelsea in de Premier League vond plaats op 2 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 11 keer wist de ploeg van Fulham te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Fulham. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fulham 1
Winst Chelsea 11
Gelijkspel 7
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 19e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 6e plaats.