Nabeschouwing Fulham - Crystal Palace (0-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Fulham het zaterdag 11 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Crystal Palace (0-2)

Het Premier League duel tussen Fulham en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Mike Dean geëindigd in een 0-2 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door J. Schlupp, waarmee Crystal Palace met 0-1 de leiding nam. Crystal Palace vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Zaha op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Crystal Palace.

LIVE Fulham - Crystal Palace 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Fulham Gele kaart voor K. McDonald Fulham
40' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor W. Zaha Crystal Palace
41' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt J. Schlupp met assist van P. van Aanholt Crystal Palace 0-1
61' Wissel Fulham Wissel A. Kamara voor A. Schürrle Fulham
71' Wissel Fulham Wissel L. Vietto voor J. Bryan Fulham
74' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Schlupp Crystal Palace
80' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt W. Zaha met assist van A. Wan-Bissaka Crystal Palace 0-2
82' Wissel Fulham Wissel S. Johansen voor J. Seri Fulham
83' Wissel Crystal Palace Wissel A. Sørloth voor C. Benteke Crystal Palace
88' Wissel Crystal Palace Wissel C. Kouyaté voor A. Townsend Crystal Palace
91' Wissel Crystal Palace Wissel P. Souaré voor P. van Aanholt Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Crystal Palace
Opstellingen Fulham - Crystal Palace
De opstellingen van Fulham en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.