Nabeschouwing Fulham - Leicester City (1-1) || Premier League 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 20:45 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Fulham het woensdag 5 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Leicester City (1-1)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Fulham en Leicester City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door A. Kamara, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Leicester City kwam na 74 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Maddison, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Fulham - Leicester City
Goals
1
1
Balbezit
45%
55%
Schoten totaal
24
13
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
110
102
Gevaarlijke aanvallen
61
42
Passes
314
383
Overtredingen
12
7
Buitenspel
2
2
Corners
10
8
Wissels
3
3
LIVE Fulham - Leicester City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Kamara met assist van A. Mitrović Fulham 1-0
46' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor L. Vietto Fulham
55' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor F. Diabaté Leicester City
71' Wissel Leicester City Wissel Iborra voor N. Mendy Leicester City
72' Wissel Leicester City Wissel S. Okazaki voor D. Simpson Leicester City
74' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Maddison met assist van S. Okazaki Leicester City 1-1
77' Wissel Fulham Wissel J. Bryan voor M. Le Marchand Fulham
84' Wissel Fulham Wissel T. Ream voor C. Christie Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Leicester City
Opstellingen Fulham - Leicester City
De opstellingen van Fulham en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Claudio Ranieri
Wissels Fulham
# Speler Pos.
1 Marcus Bettinelli K
23 Joe Bryan V
13 Tim Ream V
10 Tom Cairney M
29 André Zambo Anguissa M
7 Neeskens Kebano M
14 André Schürrle M
Formatie 4-2-3-1
Coach Claude Puel
Voorbeschouwing Fulham - Leicester City

Fulham en Leicester City treffen elkaar in de 15e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Coote en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fulham en Leicester City elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Fulham 0
Winst Leicester City 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 20e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Fulham - Leicester City Opstelling Fulham Opstelling Leicester City Live Fulham - Leicester City Live Fulham - Leicester City kijken Fulham - Leicester City kijken Live Fulham - Leicester City stream Fulham - Leicester City Fox Sports Nabeschouwing Fulham - Leicester City Uitslag Fulham - Leicester City Statistieken Fulham - Leicester City Premier League 2018/2019 Fulham - Leicester City wedden Fulham - Leicester City gokken Fulham - Leicester City Unibet