Nabeschouwing Fulham - Newcastle United (0-4) || Premier League 2018/2019

Zondag 12 mei 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Fulham het zondag 12 mei 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Newcastle United (0-4)

Het Premier League duel tussen Fulham en Newcastle United is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 0-4 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Shelvey, waarmee Newcastle United met 0-1 de leiding nam. Newcastle United vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ayoze Pérez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Newcastle United, waarmee F. Schär zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Newcastle United in de 90e minuut, nadat S. Rondón de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Newcastle United.

LIVE Fulham - Newcastle United 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Newcastle United Doelpunt J. Shelvey met assist van M. Ritchie Newcastle United 0-1
11' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Ayoze Pérez Newcastle United 0-2
59' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Bryan Fulham
61' Doelpunt Newcastle United Doelpunt F. Schär met assist van M. Ritchie Newcastle United 0-3
65' Wissel Fulham Wissel R. Babel voor C. Christie Fulham
66' Wissel Newcastle United Wissel Y. Muto voor C. Atsu Newcastle United
69' Wissel Newcastle United Wissel F. Fernández voor I. Hayden Newcastle United
74' Wissel Fulham Wissel H. Elliot voor F. Ayité Fulham
81' Wissel Fulham Wissel N. Kebano voor R. Sessegnon Fulham
81' Wissel Newcastle United Wissel Kenedy voor P. Dummett Newcastle United
90' Doelpunt Newcastle United Doelpunt S. Rondón Newcastle United 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Newcastle United
Opstellingen Fulham - Newcastle United
De opstellingen van Fulham en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fulham - Newcastle United

Fulham en Newcastle United treffen elkaar in de 38e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Newcastle United in de Premier League vond plaats op 22 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Fulham favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Newcastle United slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fulham 9
Winst Newcastle United 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 19e positie staat, terwijl we Newcastle United terugvinden op de 14e plaats.