Nabeschouwing Fulham - Tottenham Hotspur (1-2) || Premier League 2018/2019

Zondag 20 januari 2019 - 17:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Fulham het zondag 20 januari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Tottenham Hotspur (1-2)

Het Premier League duel tussen Fulham en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Llorente zette Fulham op een 1-0 voorsprong in de 17e minuut van de wedstrijd. Tottenham Hotspur kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Alli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette H. Winks zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Tottenham Hotspur de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor Tottenham Hotspur dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fulham - Tottenham Hotspur 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Eigen doelpunt Fulham Eigen doelpunt Llorente Fulham 1-0
51' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt D. Alli met assist van C. Eriksen Tottenham Hotspur 1-1
55' Wissel Fulham Wissel R. Sessegnon voor R. Babel Fulham
72' Wissel Fulham Wissel N. Kebano voor A. Schürrle Fulham
74' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrović Fulham
74' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Sánchez Tottenham Hotspur
75' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Seri Fulham
79' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Rose Tottenham Hotspur
79' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Dier voor E. Lamela Tottenham Hotspur
80' Wissel Fulham Wissel I. Cissé voor J. Seri Fulham
86' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. NKoudou voor D. Alli Tottenham Hotspur
93' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Winks met assist van G. NKoudou Tottenham Hotspur 1-2
94' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor T. Alderweireld Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Tottenham Hotspur
Opstellingen Fulham - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Fulham en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.