Nabeschouwing Huddersfield Town - Brighton & Hove Albion (1-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Huddersfield Town het zaterdag 1 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Brighton & Hove Albion (1-2)

Het Premier League duel tussen Huddersfield Town en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 1-2 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Huddersfield Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van M. Jørgensen. In de 32e minuut moest S. Mounié van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Michael Oliver een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Huddersfield Town verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte S. Duffy namens Brighton & Hove Albion in de 49e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 69e minuut was het Brighton & Hove Albion dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van F. Andone, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Oliver, waardoor Brighton & Hove Albion dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Huddersfield Town - Brighton & Hove Albion 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt M. Jørgensen Huddersfield Town 1-0
32' Rode kaart Huddersfield Town Rode kaart voor S. Mounié Huddersfield Town
39' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Bruno Saltor Brighton & Hove Albion
49' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt S. Duffy met assist van S. March Brighton & Hove Albion 1-1
49' Wissel Huddersfield Town Wissel L. Depoitre voor A. Pritchard Huddersfield Town
63' Wissel Huddersfield Town Wissel T. Smith voor A. Mooy Huddersfield Town
69' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt F. Andone met assist van S. March Brighton & Hove Albion 1-2
77' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Williams voor J. Hogg Huddersfield Town
78' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel L. Balogun voor Bruno Saltor Brighton & Hove Albion
79' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel G. Murray voor F. Andone Brighton & Hove Albion
82' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor L. Balogun Brighton & Hove Albion
91' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel B. Kayal voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Huddersfield Town - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Huddersfield Town en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.