Nabeschouwing Huddersfield Town - Chelsea (0-3) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Huddersfield Town het zaterdag 11 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Chelsea (0-3)

Het Premier League duel tussen Huddersfield Town en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 0-3 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door N. Kanté, waarmee Chelsea met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 45e minuut voor dat Chelsea via Jorginho op 0-2 kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Chelsea, waarmee Pedro zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chris Kavanagh, waardoor Chelsea dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Huddersfield Town - Chelsea
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
6
13
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
106
115
Gevaarlijke aanvallen
51
41
Passes
370
659
Overtredingen
9
8
Buitenspel
2
1
Corners
2
5
Wissels
2
3
LIVE Huddersfield Town - Chelsea 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Chelsea Doelpunt N. Kanté met assist van Willian Chelsea 0-1
45' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor C. Schindler Huddersfield Town
45' Penalty Chelsea Penalty Jorginho Chelsea 0-2
46' Wissel Huddersfield Town Wissel L. Depoitre voor A. Pritchard Huddersfield Town
68' Wissel Chelsea Wissel R. Loftus-Cheek voor R. Barkley Chelsea
69' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor David Luiz Chelsea
71' Wissel Huddersfield Town Wissel A. Diakhaby voor C. Löwe Huddersfield Town
76' Wissel Chelsea Wissel E. Hazard voor Willian Chelsea
80' Doelpunt Chelsea Doelpunt Pedro met assist van E. Hazard Chelsea 0-3
81' Wissel Chelsea Wissel V. Moses voor Pedro Chelsea
83' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor T. Kongolo Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Chelsea
Opstellingen Huddersfield Town - Chelsea
De opstellingen van Huddersfield Town en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Coach David Wagner
Wissels Huddersfield Town
# Speler Pos.
1 Jonas Lössl K
27 Jon Gorenc Stankovič V
2 Tom Smith V
17 Rajiv van La Parra M
14 Ramadan Sobhi M
20 Laurent Depoitre A
11 Adama Diakhaby A
Voorbeschouwing Huddersfield Town - Chelsea

Huddersfield Town en Chelsea treffen elkaar in de 1e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Huddersfield Town en Chelsea in de Premier League vond plaats op 9 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 1 keer wist de ploeg van Huddersfield Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Huddersfield Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Huddersfield Town 0
Winst Chelsea 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Huddersfield Town - Chelsea Opstelling Huddersfield Town Opstelling Chelsea Live Huddersfield Town - Chelsea Live Huddersfield Town - Chelsea kijken Huddersfield Town - Chelsea kijken Live Huddersfield Town - Chelsea stream Huddersfield Town - Chelsea Fox Sports Nabeschouwing Huddersfield Town - Chelsea Uitslag Huddersfield Town - Chelsea Statistieken Huddersfield Town - Chelsea Premier League 2018/2019 Huddersfield Town - Chelsea wedden Huddersfield Town - Chelsea gokken Huddersfield Town - Chelsea Unibet