Nabeschouwing Huddersfield Town - Fulham (1-0) || Premier League 2018/2019

Maandag 5 november 2018 - 21:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Huddersfield Town het maandag 5 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Fulham (1-0)

Het Premier League duel tussen Huddersfield Town en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 1-0 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van T. Fosu-Mensah zette Huddersfield Town op een 1-0 voorsprong in de 29e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Huddersfield Town.

LIVE Huddersfield Town - Fulham 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Eigen doelpunt Huddersfield Town Eigen doelpunt T. Fosu-Mensah Huddersfield Town 1-0
34' Gele kaart Fulham Gele kaart voor T. Fosu-Mensah Fulham
46' Wissel Fulham Wissel C. Christie voor T. Fosu-Mensah Fulham
46' Wissel Fulham Wissel K. McDonald voor L. Vietto Fulham
56' Wissel Huddersfield Town Wissel L. Depoitre voor S. Mounié Huddersfield Town
65' Wissel Fulham Wissel S. Johansen voor K. McDonald Fulham
76' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrović Fulham
82' Wissel Huddersfield Town Wissel I. Mbenza voor A. Pritchard Huddersfield Town
89' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor P. Billing Huddersfield Town
90' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Bacuna voor T. Kongolo Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Fulham
Opstellingen Huddersfield Town - Fulham
De opstellingen van Huddersfield Town en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.