Nabeschouwing Huddersfield Town - Liverpool (0-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 18:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Huddersfield Town het zaterdag 20 oktober 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Liverpool (0-1)

Het Premier League duel tussen Huddersfield Town en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 0-1 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Mohamed Salah, waarmee Liverpool met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Liverpool.

LIVE Huddersfield Town - Liverpool 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Liverpool Doelpunt Mohamed Salah met assist van X. Shaqiri Liverpool 0-1
36' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor A. Lallana Liverpool
46' Wissel Liverpool Wissel G. Wijnaldum voor J. Henderson Liverpool
69' Wissel Liverpool Wissel Fabinho voor A. Lallana Liverpool
69' Wissel Huddersfield Town Wissel I. Mbenza voor F. Hadergjonaj Huddersfield Town
70' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounié voor P. Billing Huddersfield Town
76' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor D. Sturridge Liverpool
77' Wissel Liverpool Wissel Roberto Firmino voor J. Milner Liverpool
92' Wissel Huddersfield Town Wissel A. Diakhaby voor J. Hogg Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Liverpool
Opstellingen Huddersfield Town - Liverpool
De opstellingen van Huddersfield Town en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Huddersfield Town - Liverpool

Huddersfield Town en Liverpool treffen elkaar in de 9e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huddersfield Town en Liverpool in de Premier League vond plaats op 30 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 2 keer wist de ploeg van Huddersfield Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Huddersfield Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Huddersfield Town 0
Winst Liverpool 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huddersfield Town op een 18e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 3e plaats.