Nabeschouwing Huddersfield Town - Newcastle United (0-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Huddersfield Town het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Newcastle United (0-1)

Het Premier League duel tussen Huddersfield Town en Newcastle United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 0-1 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door S. Rondón, waarmee Newcastle United met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Newcastle United uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Huddersfield Town - Newcastle United
Balbezit
73%
27%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
8
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
195
68
Gevaarlijke aanvallen
93
23
Passes
622
230
Overtredingen
5
13
Buitenspel
2
1
Corners
10
1
Wissels
3
3
LIVE Huddersfield Town - Newcastle United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor J. Lascelles Newcastle United
55' Doelpunt Newcastle United Doelpunt S. Rondón met assist van Javi Manquillo Newcastle United 0-1
60' Wissel Huddersfield Town Wissel E. Durm voor C. Löwe Huddersfield Town
60' Wissel Huddersfield Town Wissel Ramadan Sobhi voor T. Kongolo Huddersfield Town
72' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Hogg Huddersfield Town
72' Wissel Newcastle United Wissel I. Hayden voor Ki Sung-Yeung Newcastle United
77' Wissel Huddersfield Town Wissel I. Mbenza voor J. Hogg Huddersfield Town
81' Wissel Newcastle United Wissel M. Ritchie voor S. Rondón Newcastle United
89' Wissel Newcastle United Wissel P. Dummett voor Kenedy Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Newcastle United
Opstellingen Huddersfield Town - Newcastle United
De opstellingen van Huddersfield Town en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Coach David Wagner
Wissels Huddersfield Town
# Speler Pos.
12 Ben Hamer K
27 Jon Gorenc Stankovič V
18 Isaac Mbenza M
9 Elias Kachunga M
23 Collin Quaner M
14 Ramadan Sobhi M
37 Erik Durm M
Formatie 3-5-1-1
Coach Rafael Benítez Maudes
Wissels Newcastle United
# Speler Pos.
41 Freddie Woodman K
3 Paul Dummett V
7 Jacob Murphy M
11 Matt Ritchie M
14 Isaac Hayden M
13 Yoshinori Muto A
21 José Luis Sanmartín Mato A
Voorbeschouwing Huddersfield Town - Newcastle United

Huddersfield Town en Newcastle United treffen elkaar in de 17e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huddersfield Town en Newcastle United in de Premier League vond plaats op 31 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Newcastle United. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Huddersfield Town als Newcastle United wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Huddersfield Town 1
Winst Newcastle United 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huddersfield Town op een 18e positie staat, terwijl we Newcastle United terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Huddersfield Town - Newcastle United Opstelling Huddersfield Town Opstelling Newcastle United Live Huddersfield Town - Newcastle United Live Huddersfield Town - Newcastle United kijken Huddersfield Town - Newcastle United kijken Live Huddersfield Town - Newcastle United stream Huddersfield Town - Newcastle United Fox Sports Nabeschouwing Huddersfield Town - Newcastle United Uitslag Huddersfield Town - Newcastle United Statistieken Huddersfield Town - Newcastle United Premier League 2018/2019 Huddersfield Town - Newcastle United wedden Huddersfield Town - Newcastle United gokken Huddersfield Town - Newcastle United Unibet