Nabeschouwing Huddersfield Town - Tottenham Hotspur (0-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Huddersfield Town het zaterdag 29 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Tottenham Hotspur (0-2)

Het Premier League duel tussen Huddersfield Town en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 0-2 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door H. Kane, waarmee Tottenham Hotspur met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 34e minuut voor dat Tottenham Hotspur via H. Kane op 0-2 kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Tottenham Hotspur.

LIVE Huddersfield Town - Tottenham Hotspur 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van K. Trippier Tottenham Hotspur 0-1
29' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Hadergjonaj voor T. Kongolo Huddersfield Town
34' Penalty Tottenham Hotspur Penalty H. Kane Tottenham Hotspur 0-2
44' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor M. Jørgensen Huddersfield Town
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel V. Wanyama voor J. Vertonghen Tottenham Hotspur
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel H. Winks voor M. Dembélé Tottenham Hotspur
67' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Rose Tottenham Hotspur
72' Wissel Huddersfield Town Wissel I. Mbenza voor C. Schindler Huddersfield Town
81' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor H. Winks Tottenham Hotspur
85' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounié voor A. Pritchard Huddersfield Town
86' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor P. Billing Huddersfield Town
90' Wissel Tottenham Hotspur Wissel M. Sissoko voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Tottenham Hotspur
Opstellingen Huddersfield Town - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Huddersfield Town en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Huddersfield Town - Tottenham Hotspur

Huddersfield Town en Tottenham Hotspur treffen elkaar in de 7e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huddersfield Town en Tottenham Hotspur in de Premier League vond plaats op 3 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Tottenham Hotspur favoriet. 2 keer wist de ploeg van Huddersfield Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Huddersfield Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Huddersfield Town 0
Winst Tottenham Hotspur 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huddersfield Town op een 20e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 5e plaats.