Nabeschouwing Krylya Sovetov - Orenburg (1-1) || Russische Premier League 2019/2020

Vrijdag 28 februari 2020 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Krylya Sovetov het vrijdag 28 februari 2020 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Orenburg (1-1)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Krylya Sovetov en Orenburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Mijailovic in de 23e minuut, waardoor Krylya Sovetov met een man minder kwam te staan. Orenburg kreeg via D. Despotovic in de 24e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat de arbiter de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. De eerste goal werd in de 41e minuut gemaakt door D. Popovic waardoor Krylya Sovetov met 1-0 aan de leiding kwam.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde R. Alves de gelijkmaker voor Orenburg in de 89e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Krylya Sovetov - Orenburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Rode kaart Krylya Sovetov Rode kaart voor S. Mijailovic Krylya Sovetov
24' Penalty gemist Orenburg Penalty gemist D. Despotovic Orenburg
31' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor I. Kuat Orenburg
40' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Malykh Orenburg
41' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt D. Popovic met assist van D. Radonjic Krylya Sovetov 1-0
59' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Popovic Krylya Sovetov
66' Wissel Orenburg Wissel A. Chukanov voor I. Kuat Orenburg
66' Wissel Orenburg Wissel J. Fameyeh voor M. Sylla Orenburg
73' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Despotovic Orenburg
79' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Gatcan voor P. Anton Krylya Sovetov
83' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Glushenkov voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
89' Doelpunt Orenburg Doelpunt R. Alves Orenburg 1-1
90' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Lystsov voor D. Popovic Krylya Sovetov
91' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor U. Radakovic Orenburg
93' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor M. Sivakov Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Orenburg
Opstellingen Krylya Sovetov - Orenburg
De opstellingen van Krylya Sovetov en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - Orenburg

Krylya Sovetov en Orenburg treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Krylya Sovetov en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 20 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Orenburg favoriet. 3 keer wist de ploeg van Krylya Sovetov te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Krylya Sovetov. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krylya Sovetov 1
Winst Orenburg 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 15e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 12e plaats.