Nabeschouwing Leicester City - Arsenal (3-0) || Premier League 2018/2019

Zondag 28 april 2019 - 13:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Leicester City het zondag 28 april 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Arsenal (3-0)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 3-0 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Maitland-Niles van Arsenal. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 36e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 59 minuten was het Y. Tielemans die Leicester City op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Leicester City via een goal van J. Vardy in de 86e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 95e minuut volgde een derde treffer van Leicester City, waarmee J. Vardy zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Oliver, waardoor Leicester City dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Leicester City - Arsenal
Goals
3
0
Balbezit
67%
33%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
24
6
Schoten op doel
12
1
Aanvallen
145
81
Gevaarlijke aanvallen
78
38
Passes
611
293
Overtredingen
13
13
Buitenspel
2
3
Corners
8
6
Wissels
3
3
LIVE Leicester City - Arsenal 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor A. Maitland-Niles Arsenal
13' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor W. Ndidi Leicester City
36' Tweede gele kaart Arsenal Tweede gele kaart voor A. Maitland-Niles Arsenal
46' Wissel Arsenal Wissel L. Koscielny voor A. Iwobi Arsenal
46' Wissel Leicester City Wissel H. Barnes voor W. Ndidi Leicester City
59' Doelpunt Leicester City Doelpunt Y. Tielemans met assist van J. Maddison Leicester City 1-0
64' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor S. Papastathopoulos Arsenal
65' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Ricardo Pereira Leicester City
70' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor B. Chilwell Leicester City
73' Wissel Arsenal Wissel M. Guendouzi voor H. Mkhitaryan Arsenal
79' Wissel Arsenal Wissel E. Nketiah voor A. Lacazette Arsenal
79' Wissel Leicester City Wissel N. Mendy voor H. Choudhury Leicester City
86' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor M. Albrighton Leicester City
86' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy Leicester City 2-0
95' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van Ricardo Pereira Leicester City 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Arsenal
Opstellingen Leicester City - Arsenal
De opstellingen van Leicester City en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Brendan Rodgers
Wissels Leicester City
# Speler Pos.
12 Danny Ward K
28 Christian Fuchs V
4 Caglar Söyüncü V
24 Nampalys Mendy M
7 Demarai Gray M
8 Kelechi Promise Iheanacho A
19 Harvey Lewis Barnes A
Voorbeschouwing Leicester City - Arsenal

Leicester City en Arsenal treffen elkaar in de 36e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Arsenal in de Premier League vond plaats op 22 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 6 keer wist de ploeg van Leicester City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Leicester City. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Leicester City 1
Winst Arsenal 6
Gelijkspel 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 10e positie staat, terwijl we Arsenal terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Leicester City - Arsenal Opstelling Leicester City Opstelling Arsenal Live Leicester City - Arsenal Live Leicester City - Arsenal kijken Leicester City - Arsenal kijken Live Leicester City - Arsenal stream Leicester City - Arsenal Fox Sports Nabeschouwing Leicester City - Arsenal Uitslag Leicester City - Arsenal Statistieken Leicester City - Arsenal Premier League 2018/2019 Leicester City - Arsenal wedden Leicester City - Arsenal gokken Leicester City - Arsenal Unibet