Nabeschouwing Leicester City - Aston Villa (4-0) || Premier League 2019/2020

Maandag 9 maart 2020 - 21:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Leicester City het maandag 9 maart 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Aston Villa (4-0)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 4-0 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door H. Barnes, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 63e minuut voor dat Leicester City via J. Vardy op 2-0 kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Leicester City, waarmee J. Vardy zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Leicester City in de 85e minuut, nadat H. Barnes de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Leicester City.

LIVE Leicester City - Aston Villa 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Leicester City Doelpunt H. Barnes met assist van M. Albrighton Leicester City 1-0
43' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor C. Hourihane Aston Villa
59' Wissel Leicester City Wissel J. Vardy voor K. Iheanacho Leicester City
63' Penalty Leicester City Penalty J. Vardy Leicester City 2-0
63' Wissel Aston Villa Wissel A. El-Ghazi voor A. Elmohamady Aston Villa
67' Wissel Aston Villa Wissel K. Davis voor C. Hourihane Aston Villa
71' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor D. Praet Leicester City
76' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor J. Evans Leicester City
76' Wissel Leicester City Wissel Y. Tielemans voor D. Praet Leicester City
79' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy Leicester City 3-0
83' Wissel Leicester City Wissel N. Mendy voor W. Ndidi Leicester City
85' Doelpunt Leicester City Doelpunt H. Barnes met assist van M. Albrighton Leicester City 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Aston Villa
Opstellingen Leicester City - Aston Villa
De opstellingen van Leicester City en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leicester City - Aston Villa

Leicester City en Aston Villa treffen elkaar in de 29e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Aston Villa in de Premier League vond plaats op 8 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Leicester City favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Aston Villa slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Leicester City 3
Winst Aston Villa 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 3e positie staat, terwijl we Aston Villa terugvinden op de 19e plaats.