Nabeschouwing Leicester City - Crystal Palace (3-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 4 juli 2020 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Leicester City het zaterdag 4 juli 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Crystal Palace (3-0)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 3-0 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door K. Iheanacho, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. Leicester City vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Vardy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was J. Vardy van Leicester City die de 3-0 wist te maken in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Moss, waardoor Leicester City dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Leicester City - Crystal Palace 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor B. Chilwell Leicester City
46' Wissel Leicester City Wissel R. Bennett voor B. Chilwell Leicester City
49' Doelpunt Leicester City Doelpunt K. Iheanacho met assist van Y. Tielemans Leicester City 1-0
50' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor M. Albrighton Leicester City
57' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. McArthur Crystal Palace
60' Wissel Crystal Palace Wissel C. Kouyate voor J. Riedewald Crystal Palace
63' Wissel Leicester City Wissel D. Praet voor K. Iheanacho Leicester City
69' Wissel Crystal Palace Wissel J. McCarthy voor J. McArthur Crystal Palace
75' Wissel Leicester City Wissel H. Barnes voor A. Perez Leicester City
75' Wissel Leicester City Wissel C. Fuchs voor M. Albrighton Leicester City
77' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van H. Barnes Leicester City 2-0
83' Wissel Crystal Palace Wissel T. Mitchell voor P. van Aanholt Crystal Palace
83' Wissel Crystal Palace Wissel A. Townsend voor C. Benteke Crystal Palace
89' Wissel Leicester City Wissel H. Choudhury voor Y. Tielemans Leicester City
94' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van H. Barnes Leicester City 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Crystal Palace
Opstellingen Leicester City - Crystal Palace
De opstellingen van Leicester City en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.