Nabeschouwing Leicester City - Crystal Palace (1-4) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 23 februari 2019 - 18:30 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Leicester City het zaterdag 23 februari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Crystal Palace (1-4)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 1-4 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door M. Batshuayi, waarmee Crystal Palace met 0-1 de leiding nam. Leicester City kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Evans, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette W. Zaha zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Crystal Palace de leiding in de wedstrijd nam.

L. Milivojević zette Crystal Palace even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Anthony Taylor toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 93e minuut wist W. Zaha namens Crystal Palace de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Taylor bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Crystal Palace.

Wedstrijdstatistieken Leicester City - Crystal Palace
Goals
1
4
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
27
7
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
151
76
Gevaarlijke aanvallen
86
30
Passes
538
289
Overtredingen
7
14
Buitenspel
0
1
Corners
8
3
Wissels
3
3
LIVE Leicester City - Crystal Palace 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor W. Ndidi Leicester City
40' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt M. Batshuayi met assist van J. McArthur Crystal Palace 0-1
46' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor R. Ghezzal Leicester City
51' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. McArthur Crystal Palace
64' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Evans met assist van H. Barnes Leicester City 1-1
70' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt W. Zaha met assist van J. McArthur Crystal Palace 1-2
74' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor Y. Tielemans Leicester City
77' Wissel Crystal Palace Wissel S. Dann voor M. Sakho Crystal Palace
80' Wissel Crystal Palace Wissel C. Kouyaté voor A. Townsend Crystal Palace
81' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor K. Schmeichel Leicester City
81' Penalty Crystal Palace Penalty L. Milivojević Crystal Palace 1-3
85' Wissel Leicester City Wissel S. Okazaki voor H. Barnes Leicester City
86' Wissel Crystal Palace Wissel J. Ayew voor M. Batshuayi Crystal Palace
93' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt W. Zaha met assist van J. Ayew Crystal Palace 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Crystal Palace
Opstellingen Leicester City - Crystal Palace
De opstellingen van Leicester City en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Claude Puel
Formatie 4-3-3
Coach Roy Hodgson
Wissels Crystal Palace
# Speler Pos.
13 Wayne Hennessey K
6 Scott Dann V
44 Jaïro Riedewald V
8 Cheikhou Kouyaté M
7 Max Meyer M
17 Christian Benteke Liolo A
14 Jordan Ayew A
Voorbeschouwing Leicester City - Crystal Palace

Leicester City en Crystal Palace treffen elkaar in de 27e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Crystal Palace in de Premier League vond plaats op 15 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crystal Palace. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Crystal Palace favoriet. 5 keer wist de ploeg van Leicester City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Leicester City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Leicester City 3
Winst Crystal Palace 5
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 12e positie staat, terwijl we Crystal Palace terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Leicester City - Crystal Palace Opstelling Leicester City Opstelling Crystal Palace Live Leicester City - Crystal Palace Live Leicester City - Crystal Palace kijken Leicester City - Crystal Palace kijken Live Leicester City - Crystal Palace stream Leicester City - Crystal Palace Fox Sports Nabeschouwing Leicester City - Crystal Palace Uitslag Leicester City - Crystal Palace Statistieken Leicester City - Crystal Palace Premier League 2018/2019 Leicester City - Crystal Palace wedden Leicester City - Crystal Palace gokken Leicester City - Crystal Palace Unibet