Nabeschouwing Leicester City - Manchester United (0-2) || Premier League 2019/2020

Zondag 26 juli 2020 - 17:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Leicester City het zondag 26 juli 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Manchester United (0-2)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Martin Atkinson geëindigd in een 0-2 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 71 minuten. B. Fernandes maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Manchester United vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 94e minuut moest J. Evans van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Martin Atkinson een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Leicester City verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Manchester United via een goal van J. Lingard in de 98e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Manchester United.

LIVE Leicester City - Manchester United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor H. Maguire Manchester United
58' Wissel Leicester City Wissel A. Perez voor K. Iheanacho Leicester City
63' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor V. Lindelof Manchester United
68' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor J. Evans Leicester City
71' Penalty Manchester United Penalty B. Fernandes Manchester United 0-1
73' Wissel Leicester City Wissel H. Barnes voor Y. Tielemans Leicester City
73' Wissel Leicester City Wissel D. Praet voor H. Choudhury Leicester City
73' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor M. Albrighton Leicester City
77' Wissel Manchester United Wissel J. Lingard voor M. Greenwood Manchester United
83' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor N. Matic Manchester United
86' Wissel Manchester United Wissel S. McTominay voor B. Fernandes Manchester United
88' Wissel Leicester City Wissel G. Hirst voor L. Thomas Leicester City
90' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor P. Pogba Manchester United
92' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor B. Williams Manchester United
94' Rode kaart Leicester City Rode kaart voor J. Evans Leicester City
97' Wissel Manchester United Wissel T. Fosu-Mensah voor M. Rashford Manchester United
97' Wissel Manchester United Wissel O. Ighalo voor A. Martial Manchester United
98' Doelpunt Manchester United Doelpunt J. Lingard Manchester United 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Manchester United
Opstellingen Leicester City - Manchester United
De opstellingen van Leicester City en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Brendan Rodgers
Coach Ole Gunnar Solskjær
Voorbeschouwing Leicester City - Manchester United

Leicester City en Manchester United treffen elkaar in de 38e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Manchester United in de Premier League vond plaats op 14 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Manchester United favoriet. 7 keer wist de ploeg van Leicester City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Leicester City. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leicester City 1
Winst Manchester United 7
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 5e positie staat, terwijl we Manchester United terugvinden op de 3e plaats.