Nabeschouwing Leicester City - Newcastle United (5-0) || Premier League 2019/2020

Zondag 29 september 2019 - 17:30 uur



In de Premier League 2019/2020 neemt Leicester City het zondag 29 september 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Newcastle United (5-0)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Newcastle United is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 5-0 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Ricardo Pereira, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. In de 43e minuut moest I. Hayden van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Craig Pawson een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Newcastle United verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Leicester City via een goal van J. Vardy in de 54e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Na 57 minuten was het P. Dummett die de bal in eigen doel werkte, waardoor Leicester City op 3-0 kwam te staan. Ook na de derde treffer nam Leicester City geen gas terug, waardoor in de 64e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Vardy. De vijfde treffer van Leicester City viel in de 90e minuut en kwam op naam te staan van W. Ndidi.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Pawson bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Leicester City.

Wedstrijdstatistieken Leicester City - Newcastle United
Goals
5
0
Balbezit
69%
31%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
3
Schoten op doel
7
0
Aanvallen
145
82
Gevaarlijke aanvallen
70
21
Passes
720
324
Overtredingen
12
9
Buitenspel
1
1
Corners
9
0
Wissels
3
3
LIVE Leicester City - Newcastle United 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Leicester City Doelpunt Ricardo Pereira Leicester City 1-0
24' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor J. Vardy Leicester City
43' Rode kaart Newcastle United Rode kaart voor I. Hayden Newcastle United
46' Wissel Newcastle United Wissel Ki Sung-Yong voor Y. Muto Newcastle United
54' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van H. Barnes Leicester City 2-0
57' Eigen doelpunt Leicester City Eigen doelpunt P. Dummett Leicester City 3-0
58' Wissel Leicester City Wissel M. Albrighton voor H. Barnes Leicester City
63' Wissel Newcastle United Wissel A. Carroll voor Joelinton Newcastle United
64' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van M. Albrighton Leicester City 4-0
74' Wissel Newcastle United Wissel D. Yedlin voor M. Almiron Newcastle United
79' Wissel Leicester City Wissel H. Choudhury voor D. Praet Leicester City
84' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor A. Perez Leicester City
88' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor F. Schar Newcastle United
90' Doelpunt Leicester City Doelpunt W. Ndidi met assist van J. Evans Leicester City 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Newcastle United
Opstellingen Leicester City - Newcastle United
De opstellingen van Leicester City en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Brendan Rodgers
Wissels Leicester City
# Speler Pos.
12 Daniel Carl 'Danny' Ward K
5 Wes Morgan V
2 James Justin V
11 Marc Albrighton M
20 Hamza Choudhury M
7 Demarai Gray M
14 Kelechi Promise Iheanacho A
Formatie 4-2-3-1
Coach Steve Bruce
Wissels Newcastle United
# Speler Pos.
26 Karl Darlow K
22 DeAndre Yedlin V
18 Federico Fernández V
19 Javier Manquillo Gaitán V
4 Sung-Yeung Ki M
10 Allan Saint-Maximin A
7 Andy Carroll A
Voorbeschouwing Leicester City - Newcastle United

Leicester City en Newcastle United treffen elkaar in de 7e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Newcastle United in de Premier League vond plaats op 12 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Newcastle United. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Leicester City favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Newcastle United slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Leicester City 5
Winst Newcastle United 3
Gelijkspel 0
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 5e positie staat, terwijl we Newcastle United terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Leicester City - Newcastle United Opstelling Leicester City Opstelling Newcastle United Live Leicester City - Newcastle United Live Leicester City - Newcastle United kijken Leicester City - Newcastle United kijken Live Leicester City - Newcastle United stream Leicester City - Newcastle United Fox Sports Nabeschouwing Leicester City - Newcastle United Uitslag Leicester City - Newcastle United Statistieken Leicester City - Newcastle United Premier League 2019/2020 Leicester City - Newcastle United wedden Leicester City - Newcastle United gokken Leicester City - Newcastle United Unibet