Nabeschouwing Leicester City - Tottenham Hotspur (0-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 20:45 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Leicester City het zaterdag 8 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Tottenham Hotspur (0-2)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 0-2 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Son Heung-Min, waarmee Tottenham Hotspur met 0-1 de leiding nam. Tottenham Hotspur vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Alli op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur.

LIVE Leicester City - Tottenham Hotspur 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor E. Dier Tottenham Hotspur
16' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor N. Mendy Leicester City
46' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van S. Aurier Tottenham Hotspur 0-1
56' Wissel Leicester City Wissel R. Ghezzal voor K. Iheanacho Leicester City
56' Wissel Leicester City Wissel M. Albrighton voor Iborra Leicester City
58' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt D. Alli met assist van Son Heung-Min Tottenham Hotspur 0-2
64' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor M. Albrighton Leicester City
67' Wissel Tottenham Hotspur Wissel C. Eriksen voor Lucas Moura Tottenham Hotspur
74' Wissel Tottenham Hotspur Wissel H. Kane voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
78' Wissel Tottenham Hotspur Wissel K. Walker-Peters voor S. Aurier Tottenham Hotspur
79' Wissel Leicester City Wissel S. Okazaki voor N. Mendy Leicester City
81' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor D. Gray Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Tottenham Hotspur
Opstellingen Leicester City - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Leicester City en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leicester City - Tottenham Hotspur

Leicester City en Tottenham Hotspur treffen elkaar in de 16e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Tottenham Hotspur in de Premier League vond plaats op 13 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Tottenham Hotspur favoriet. 4 keer wist de ploeg van Leicester City te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Leicester City. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leicester City 2
Winst Tottenham Hotspur 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 9e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 4e plaats.