Nabeschouwing Leicester City - Wolverhampton Wanderers (2-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Leicester City het zaterdag 18 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Wolverhampton Wanderers (2-0)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Mike Dean geëindigd in een 2-0 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Doherty zette Leicester City op een 1-0 voorsprong in de 29e minuut van de wedstrijd. Leicester City vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Maddison op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut moest Leicester City verder met een man minder nadat J. Vardy een rode kaart had gekregen. Het lukte Wolverhampton Wanderers in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Leicester City.

LIVE Leicester City - Wolverhampton Wanderers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Eigen doelpunt Leicester City Eigen doelpunt M. Doherty Leicester City 1-0
45' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Maddison met assist van Ricardo Pereira Leicester City 2-0
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Léo Bonatini voor Diogo Jota Wolverhampton Wanderers
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Adama Traoré voor Hélder Costa Wolverhampton Wanderers
60' Wissel Leicester City Wissel D. Amartey voor M. Albrighton Leicester City
66' Rode kaart Leicester City Rode kaart voor J. Vardy Leicester City
69' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Gibbs-White voor M. Doherty Wolverhampton Wanderers
74' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor M. Gibbs-White Wolverhampton Wanderers
79' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor J. Evans Leicester City
82' Wissel Leicester City Wissel Adrien Silva voor D. Gray Leicester City
82' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor J. Maddison Leicester City
96' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor H. Maguire Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Leicester City - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Leicester City en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Claude Puel
Voorbeschouwing Leicester City - Wolverhampton Wanderers

Leicester City en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 2e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mike Dean en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Leicester City en Wolverhampton Wanderers elkaar treffen in de Premier League.

Winst Leicester City 0
Winst Wolverhampton Wanderers 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 15e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 10e plaats.