Nabeschouwing Liverpool - Brighton & Hove Albion (1-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 18:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Liverpool het zaterdag 25 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Brighton & Hove Albion (1-0)

Het Premier League duel tussen Liverpool en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 1-0 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Mohamed Salah, waarmee Liverpool met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Liverpool dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Liverpool.

LIVE Liverpool - Brighton & Hove Albion 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Liverpool Doelpunt Mohamed Salah met assist van Roberto Firmino Liverpool 1-0
60' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor L. Balogun Brighton & Hove Albion
67' Wissel Liverpool Wissel J. Henderson voor N. Keïta Liverpool
75' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel J. Locadia voor S. March Brighton & Hove Albion
76' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Jahanbakhsh voor A. Knockaert Brighton & Hove Albion
77' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor T. Alexander-Arnold Liverpool
80' Wissel Liverpool Wissel D. Sturridge voor S. Mané Liverpool
80' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel P. Groß voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
89' Wissel Liverpool Wissel J. Matip voor T. Alexander-Arnold Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Liverpool - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Liverpool en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liverpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Liverpool - Brighton & Hove Albion

Liverpool en Brighton & Hove Albion treffen elkaar in de 3e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en Brighton & Hove Albion in de Premier League vond plaats op 13 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Liverpool favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Brighton & Hove Albion slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Liverpool 2
Winst Brighton & Hove Albion 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Liverpool op een 2e positie staat, terwijl we Brighton & Hove Albion terugvinden op de 11e plaats.