Nabeschouwing Liverpool - West Ham United (4-0) || Premier League 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 14:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Liverpool het zondag 12 augustus 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - West Ham United (4-0)

Het Premier League duel tussen Liverpool en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 4-0 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Mohamed Salah, waarmee Liverpool met 1-0 de leiding nam. De eerste goal viel in de eerste helft, na 19 minuten was het Mohamed Salah die Liverpool op een 1-0 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 53e minuut nadat S. Mané namens Liverpool de bal tussen de palen wist te werken: 3-0. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 88e minuut was het D. Sturridge van Liverpool wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-0 scoorde. Namens Liverpool mocht D. Sturridge in de 88e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 4-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Taylor bij een 4-0 eindstand in het voordeel van Liverpool.

LIVE Liverpool - West Ham United 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Liverpool Doelpunt Mohamed Salah met assist van A. Robertson Liverpool 1-0
21' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor T. Alexander-Arnold Liverpool
47' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Mané met assist van J. Milner Liverpool 2-0
46' Wissel West Ham United Wissel R. Snodgrass voor D. Rice West Ham United
52' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor M. Antonio West Ham United
53' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Mané met assist van Roberto Firmino Liverpool 3-0
55' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor F. Balbuena West Ham United
62' Wissel West Ham United Wissel Javier Hernández voor Felipe Anderson West Ham United
67' Wissel West Ham United Wissel A. Yarmolenko voor M. Arnautović West Ham United
69' Wissel Liverpool Wissel J. Henderson voor Roberto Firmino Liverpool
82' Wissel Liverpool Wissel X. Shaqiri voor S. Mané Liverpool
87' Wissel Liverpool Wissel D. Sturridge voor Mohamed Salah Liverpool
88' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. Sturridge met assist van J. Milner Liverpool 4-0
88' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. Sturridge Liverpool 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - West Ham United
Opstellingen Liverpool - West Ham United
De opstellingen van Liverpool en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liverpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Manuel Luis Pellegrini Ripamonti
Voorbeschouwing Liverpool - West Ham United

Liverpool en West Ham United treffen elkaar in de 1e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en West Ham United in de Premier League vond plaats op 24 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Liverpool favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl West Ham United slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.