Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Orenburg (1-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 21 juni 2020 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 21 juni 2020 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Orenburg (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Orenburg is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door A. Miranchuk, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. In de 49e minuut kreeg R. Zhemaletdinov van Lokomotiv Moskva voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Lokomotiv Moskva de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 62e minuut kreeg D. Miskic van Orenburg voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Orenburg de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 84e minuut moest Orenburg verder met een man minder, nadat A. Malykh een tweede gele kaart kreeg. Lokomotiv Moskva kreeg een penalty toegewezen in de 94e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond Eder die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 1-0 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Lokomotiv Moskou de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Lokomotiv Moskou - Orenburg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
38' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt A. Miranchuk met assist van R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva 1-0
41' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Miskic Orenburg
49' Tweede gele kaart Lokomotiv Moskva Tweede gele kaart voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Orenburg Wissel J. Fameyeh voor V. Shakhov Orenburg
52' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Cerqueira Lokomotiv Moskva
57' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Malykh Orenburg
62' Tweede gele kaart Orenburg Tweede gele kaart voor D. Miskic Orenburg
63' Wissel Orenburg Wissel D. Lipovoy voor F. Cernych Orenburg
64' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor M. Sylla Orenburg
70' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor J. Fameyeh Orenburg
72' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor T. Ayupov Orenburg
79' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
80' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor G. Zotov Orenburg
82' Wissel Orenburg Wissel A. Chukanov voor T. Ayupov Orenburg
84' Tweede gele kaart Orenburg Tweede gele kaart voor A. Malykh Orenburg
93' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor U. Radakovic Orenburg
94' Penalty gemist Lokomotiv Moskva Penalty gemist Eder Lokomotiv Moskva
95' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel B. Idowu voor J. Mario Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Orenburg
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Orenburg
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Orenburg

Lokomotiv Moskou en Orenburg treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 22 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Orenburg slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 3
Winst Orenburg 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 3e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 14e plaats.