Nabeschouwing Manchester City - Fulham (3-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Manchester City het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Etihad Stadium in Manchester.

Via de Manchester City - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester City - Fulham (3-0)

Het Premier League duel tussen Manchester City en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 3-0 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Manchester City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van L. Sané. Manchester City vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van David Silva op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Manchester City, waarmee R. Sterling zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stuart Attwell, waardoor Manchester City dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Manchester City - Fulham 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester City - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Manchester City Doelpunt L. Sané met assist van Fernandinho Manchester City 1-0
21' Doelpunt Manchester City Doelpunt David Silva Manchester City 2-0
47' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling met assist van S. Agüero Manchester City 3-0
54' Wissel Manchester City Wissel Gabriel Jesus voor S. Agüero Manchester City
57' Wissel Fulham Wissel A. Zambo Anguissa voor J. Seri Fulham
67' Wissel Manchester City Wissel İ. Gündoğan voor F. Delph Manchester City
69' Wissel Fulham Wissel F. Ayité voor L. Vietto Fulham
74' Wissel Manchester City Wissel R. Mahrez voor R. Sterling Manchester City
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester City - Fulham
Opstellingen Manchester City - Fulham
De opstellingen van Manchester City en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Manchester City - Fulham

Manchester City en Fulham treffen elkaar in de 5e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester City en Fulham in de Premier League vond plaats op 22 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester City. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Manchester City favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Fulham slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Manchester City 9
Winst Fulham 4
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester City op een 4e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.