Nabeschouwing Manchester United - AFC Bournemouth (4-1) || Premier League 2018/2019

Zondag 30 december 2018 - 17:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Manchester United het zondag 30 december 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - AFC Bournemouth (4-1)

Het Premier League duel tussen Manchester United en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Lee Mason geëindigd in een 4-1 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Manchester United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van P. Pogba. Manchester United vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Pogba op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Manchester United, waarmee M. Rashford zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 47 minuten deed N. Aké iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van AFC Bournemouth werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 72e minuut wist R. Lukaku namens Manchester United de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1. Na 79 minuten werd E. Bailly van Manchester United met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lee Mason en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Manchester United.

LIVE Manchester United - AFC Bournemouth 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Manchester United Doelpunt P. Pogba met assist van M. Rashford Manchester United 1-0
33' Doelpunt Manchester United Doelpunt P. Pogba met assist van Ander Herrera Manchester United 2-0
36' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor A. Young Manchester United
45' Doelpunt Manchester United Doelpunt M. Rashford met assist van A. Martial Manchester United 3-0
47' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt N. Aké met assist van D. Brooks AFC Bournemouth 3-1
51' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor Ander Herrera Manchester United
66' Wissel AFC Bournemouth Wissel R. Fraser voor C. Wilson AFC Bournemouth
66' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Mousset voor D. Brooks AFC Bournemouth
70' Wissel Manchester United Wissel R. Lukaku voor M. Rashford Manchester United
72' Doelpunt Manchester United Doelpunt R. Lukaku met assist van P. Pogba Manchester United 4-1
76' Wissel Manchester United Wissel Andreas Pereira voor Ander Herrera Manchester United
79' Rode kaart Manchester United Rode kaart voor E. Bailly Manchester United
82' Wissel Manchester United Wissel P. Jones voor A. Martial Manchester United
82' Wissel AFC Bournemouth Wissel T. Mings voor N. Aké AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - AFC Bournemouth
Opstellingen Manchester United - AFC Bournemouth
De opstellingen van Manchester United en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.