Nabeschouwing Manchester United - Burnley (0-2) || Premier League 2019/2020

Woensdag 22 januari 2020 - 21:15 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Manchester United het woensdag 22 januari 2020 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Burnley (0-2)

Het Premier League duel tussen Manchester United en Burnley is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 0-2 overwinning voor Burnley. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door C. Wood, waarmee Burnley met 0-1 de leiding nam. Burnley vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Rodriguez op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Burnley.

LIVE Manchester United - Burnley 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Burnley Doelpunt C. Wood met assist van B. Mee Burnley 0-1
46' Wissel Manchester United Wissel M. Greenwood voor A. Pereira Manchester United
56' Doelpunt Burnley Doelpunt J. Rodriguez met assist van C. Wood Burnley 0-2
67' Gele kaart Burnley Gele kaart voor C. Taylor Burnley
68' Gele kaart Burnley Gele kaart voor A. Westwood Burnley
69' Wissel Manchester United Wissel L. Shaw voor B. Williams Manchester United
69' Wissel Manchester United Wissel J. Lingard voor D. James Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Burnley
Opstellingen Manchester United - Burnley
De opstellingen van Manchester United en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Manchester United - Burnley

Manchester United en Burnley treffen elkaar in de 24e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Burnley in de Premier League vond plaats op 28 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Manchester United favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Burnley slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Manchester United 6
Winst Burnley 1
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester United op een 5e positie staat, terwijl we Burnley terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.