Nabeschouwing Manchester United - Huddersfield Town (3-1) || Premier League 2018/2019

Woensdag 26 december 2018 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Manchester United het woensdag 26 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Huddersfield Town (3-1)

Het Premier League duel tussen Manchester United en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 3-1 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door N. Matić, waarmee Manchester United met 1-0 de leiding nam. Manchester United vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Pogba op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Manchester United, waarmee P. Pogba zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 88 minuten deed M. Jørgensen iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Huddersfield Town werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Huddersfield Town echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Manchester United.

Wedstrijdstatistieken Manchester United - Huddersfield Town
Goals
3
1
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
16
10
Schoten op doel
10
2
Aanvallen
143
87
Gevaarlijke aanvallen
49
36
Passes
634
335
Overtredingen
9
13
Buitenspel
1
4
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Manchester United - Huddersfield Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor E. Kachunga Huddersfield Town
28' Doelpunt Manchester United Doelpunt N. Matić Manchester United 1-0
30' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor Fred Manchester United
53' Wissel Manchester United Wissel A. Young voor Diogo Dalot Manchester United
53' Wissel Manchester United Wissel Ander Herrera voor Fred Manchester United
57' Wissel Huddersfield Town Wissel C. Löwe voor E. Kachunga Huddersfield Town
62' Wissel Huddersfield Town Wissel C. Quaner voor I. Mbenza Huddersfield Town
64' Doelpunt Manchester United Doelpunt P. Pogba met assist van Ander Herrera Manchester United 2-0
73' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounié voor L. Depoitre Huddersfield Town
78' Doelpunt Manchester United Doelpunt P. Pogba met assist van J. Lingard Manchester United 3-0
80' Wissel Manchester United Wissel A. Gomes voor Mata Manchester United
88' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt M. Jørgensen met assist van S. Mounié Huddersfield Town 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Huddersfield Town
Opstellingen Manchester United - Huddersfield Town
De opstellingen van Manchester United en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ole Gunnar Solskjær
Formatie 4-2-3-1
Coach David Wagner
Wissels Huddersfield Town
# Speler Pos.
12 Ben Hamer K
27 Jon Gorenc Stankovič V
15 Chris Löwe V
6 Jonathan Hogg M
23 Collin Quaner M
7 Juninho Bacuna M
24 Steve Mounié A
Voorbeschouwing Manchester United - Huddersfield Town

Manchester United en Huddersfield Town treffen elkaar in de 19e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Huddersfield Town in de Premier League vond plaats op 3 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Manchester United als Huddersfield Town wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Manchester United 1
Winst Huddersfield Town 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester United op een 6e positie staat, terwijl we Huddersfield Town terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Manchester United - Huddersfield Town Opstelling Manchester United Opstelling Huddersfield Town Live Manchester United - Huddersfield Town Live Manchester United - Huddersfield Town kijken Manchester United - Huddersfield Town kijken Live Manchester United - Huddersfield Town stream Manchester United - Huddersfield Town Fox Sports Nabeschouwing Manchester United - Huddersfield Town Uitslag Manchester United - Huddersfield Town Statistieken Manchester United - Huddersfield Town Premier League 2018/2019 Manchester United - Huddersfield Town wedden Manchester United - Huddersfield Town gokken Manchester United - Huddersfield Town Unibet