Nabeschouwing Manchester United - Watford (3-0) || Premier League 2019/2020

Zondag 23 februari 2020 - 15:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Manchester United het zondag 23 februari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Watford (3-0)

Het Premier League duel tussen Manchester United en Watford is onder leiding van scheidsrechter Martin Atkinson geëindigd in een 3-0 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 42 minuten. B. Fernandes maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Manchester United vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Manchester United vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Martial op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Manchester United, waarmee M. Greenwood zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Atkinson, waardoor Manchester United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Manchester United - Watford 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Penalty Manchester United Penalty B. Fernandes Manchester United 1-0
58' Doelpunt Manchester United Doelpunt A. Martial Manchester United 2-0
67' Gele kaart Watford Gele kaart voor C. Cathcart Watford
69' Wissel Watford Wissel I. Sarr voor R. Pereyra Watford
75' Doelpunt Manchester United Doelpunt M. Greenwood met assist van B. Fernandes Manchester United 3-0
76' Wissel Watford Wissel D. Welbeck voor T. Deeney Watford
79' Wissel Manchester United Wissel S. McTominay voor Fred Manchester United
80' Wissel Manchester United Wissel T. Chong voor M. Greenwood Manchester United
80' Wissel Manchester United Wissel O. Ighalo voor A. Martial Manchester United
80' Wissel Watford Wissel T. Cleverley voor A. Doucoure Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Watford
Opstellingen Manchester United - Watford
De opstellingen van Manchester United en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Watford zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ole Gunnar Solskjær
Coach Nigel Pearson
Voorbeschouwing Manchester United - Watford

Manchester United en Watford treffen elkaar in de 27e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Watford in de Premier League vond plaats op 22 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Manchester United favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Watford slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Manchester United 9
Winst Watford 2
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester United op een 7e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 19e plaats.