Nabeschouwing Manchester United - Wolverhampton Wanderers (0-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 18:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Manchester United het zaterdag 1 februari 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Wolverhampton Wanderers (0-0)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Manchester United en Wolverhampton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Manchester United dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Manchester United, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paul Tierney niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Manchester United - Wolverhampton Wanderers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor B. Fernandes Manchester United
57' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
62' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor S. Wolverhampton Wanderers
70' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
71' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
72' Wissel Manchester United Wissel M. Greenwood voor A. Pereira Manchester United
76' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel D. Podence voor A. Traore Wolverhampton Wanderers
79' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor V. Lindelof Manchester United
84' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor L. Shaw Manchester United
88' Wissel Manchester United Wissel D. Dalot voor D. James Manchester United
88' Wissel Manchester United Wissel J. Lingard voor J. Mata Manchester United
91' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel L. Dendoncker voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Manchester United - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Manchester United en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Manchester United - Wolverhampton Wanderers

Manchester United en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 25e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Tierney en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 19 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Manchester United favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Wolverhampton Wanderers slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Manchester United 5
Winst Wolverhampton Wanderers 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester United op een 5e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 7e plaats.