Nabeschouwing Newcastle United - AFC Bournemouth (2-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Newcastle United het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - AFC Bournemouth (2-1)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Lee Probert geëindigd in een 2-1 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door S. Rondón, waarmee Newcastle United met 1-0 de leiding nam. Newcastle United vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Rondón op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut wist AFC Bournemouth de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Lerma. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want AFC Bournemouth kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Probert, waardoor Newcastle United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Newcastle United - AFC Bournemouth 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Newcastle United Doelpunt S. Rondón Newcastle United 1-0
30' Wissel AFC Bournemouth Wissel C. Daniels voor A. Smith AFC Bournemouth
40' Doelpunt Newcastle United Doelpunt S. Rondón met assist van Kenedy Newcastle United 2-0
50' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor F. Schär Newcastle United
51' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. Lerma met assist van R. Fraser AFC Bournemouth 2-1
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Gosling voor J. Lerma AFC Bournemouth
74' Wissel Newcastle United Wissel I. Hayden voor M. Ritchie Newcastle United
78' Wissel Newcastle United Wissel C. Clark voor Kenedy Newcastle United
80' Wissel Newcastle United Wissel C. Atsu voor M. Diamé Newcastle United
82' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Defoe voor J. Ibe AFC Bournemouth
93' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor S. Rondón Newcastle United
93' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor L. Cook AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - AFC Bournemouth
Opstellingen Newcastle United - AFC Bournemouth
De opstellingen van Newcastle United en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.