Nabeschouwing Newcastle United - Leicester City (0-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Newcastle United het zaterdag 29 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Leicester City (0-2)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 0-2 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 30 minuten. J. Vardy maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Leicester City vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Leicester City vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Maguire op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Leicester City.

Wedstrijdstatistieken Newcastle United - Leicester City
Balbezit
41%
59%
Schoten totaal
6
12
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
103
116
Gevaarlijke aanvallen
27
41
Passes
374
524
Overtredingen
11
5
Buitenspel
1
0
Corners
5
9
Wissels
3
2
LIVE Newcastle United - Leicester City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Penalty Leicester City Penalty J. Vardy Leicester City 0-1
65' Wissel Newcastle United Wissel Jacob Murphy voor M. Ritchie Newcastle United
69' Wissel Newcastle United Wissel Y. Muto voor Ayoze Pérez Newcastle United
73' Doelpunt Leicester City Doelpunt H. Maguire met assist van J. Maddison Leicester City 0-2
74' Wissel Leicester City Wissel M. Albrighton voor J. Vardy Leicester City
80' Wissel Newcastle United Wissel Javi Manquillo voor D. Yedlin Newcastle United
85' Wissel Leicester City Wissel Iborra voor J. Maddison Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Leicester City
Opstellingen Newcastle United - Leicester City
De opstellingen van Newcastle United en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Rafael Benítez Maudes
Wissels Newcastle United
# Speler Pos.
26 Karl Darlow K
5 Fabian Lukas Schär V
19 Javier Manquillo Gaitán V
36 Sean Longstaff M
7 Jacob Murphy M
14 Isaac Hayden M
13 Yoshinori Muto A
Formatie 4-2-3-1
Coach Claude Puel
Voorbeschouwing Newcastle United - Leicester City

Newcastle United en Leicester City treffen elkaar in de 7e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Newcastle United en Leicester City in de Premier League vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Newcastle United. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Leicester City favoriet. 4 keer wist de ploeg van Newcastle United te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Newcastle United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Newcastle United 2
Winst Leicester City 4
Gelijkspel 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Newcastle United op een 18e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Newcastle United - Leicester City Opstelling Newcastle United Opstelling Leicester City Live Newcastle United - Leicester City Live Newcastle United - Leicester City kijken Newcastle United - Leicester City kijken Live Newcastle United - Leicester City stream Newcastle United - Leicester City Fox Sports Nabeschouwing Newcastle United - Leicester City Uitslag Newcastle United - Leicester City Statistieken Newcastle United - Leicester City Premier League 2018/2019 Newcastle United - Leicester City wedden Newcastle United - Leicester City gokken Newcastle United - Leicester City Unibet