Nabeschouwing Newcastle United - Liverpool (1-3) || Premier League 2019/2020

Zondag 26 juli 2020 - 17:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Newcastle United het zondag 26 juli 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Liverpool (1-3)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 1-3 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Newcastle United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van D. Gayle. Liverpool kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. van Dijk, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette D. Origi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Liverpool de leiding in de wedstrijd nam.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor Liverpool vergroot nadat S. Mane de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Liverpool.

LIVE Newcastle United - Liverpool 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Newcastle United Doelpunt D. Gayle met assist van J. Shelvey Newcastle United 1-0
33' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor F. Fernandez Newcastle United
38' Doelpunt Liverpool Doelpunt V. van Dijk met assist van A. Oxlade-Chamberlain Liverpool 1-1
46' Wissel Newcastle United Wissel Joelinton voor A. Saint-Maximin Newcastle United
49' Wissel Newcastle United Wissel S. Longstaff voor N. Bentaleb Newcastle United
59' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. Origi met assist van A. Robertson Liverpool 1-2
64' Wissel Liverpool Wissel M. Salah voor D. Origi Liverpool
64' Wissel Liverpool Wissel S. Mane voor T. Minamino Liverpool
64' Wissel Liverpool Wissel R. Firmino voor A. Oxlade-Chamberlain Liverpool
70' Wissel Newcastle United Wissel A. Carroll voor D. Gayle Newcastle United
70' Wissel Newcastle United Wissel I. Hayden voor M. Almiron Newcastle United
74' Wissel Newcastle United Wissel K. Watts voor D. Rose Newcastle United
85' Wissel Liverpool Wissel T. Alexander-Arnold voor N. Williams Liverpool
85' Wissel Liverpool Wissel C. Jones voor N. Keita Liverpool
89' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Mane met assist van R. Firmino Liverpool 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Liverpool
Opstellingen Newcastle United - Liverpool
De opstellingen van Newcastle United en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.