Nabeschouwing Newcastle United - Sheffield United (3-0) || Premier League 2019/2020

Zondag 21 juni 2020 - 15:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Newcastle United het zondag 21 juni 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Sheffield United (3-0)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 3-0 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Egan van Sheffield United. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 50e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 55 minuten was het A. Saint-Maximin die Newcastle United op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Newcastle United via een goal van M. Ritchie in de 69e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 78e minuut volgde een derde treffer van Newcastle United, waarmee Joelinton zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Coote, waardoor Newcastle United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Newcastle United - Sheffield United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Joelinton Newcastle United
31' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Egan Sheffield United
50' Tweede gele kaart Sheffield United Tweede gele kaart voor J. Egan Sheffield United
55' Doelpunt Newcastle United Doelpunt A. Saint-Maximin met assist van M. Ritchie Newcastle United 1-0
66' Wissel Sheffield United Wissel J. Lundstram voor S. Berge Sheffield United
69' Doelpunt Newcastle United Doelpunt M. Ritchie met assist van I. Hayden Newcastle United 2-0
70' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor J. Lascelles Newcastle United
73' Wissel Sheffield United Wissel L. Freeman voor J. Fleck Sheffield United
74' Wissel Sheffield United Wissel R. Zivkovic voor B. Sharp Sheffield United
78' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Joelinton met assist van M. Almiron Newcastle United 3-0
79' Wissel Newcastle United Wissel A. Carroll voor Joelinton Newcastle United
79' Wissel Newcastle United Wissel N. Bentaleb voor A. Saint-Maximin Newcastle United
85' Wissel Sheffield United Wissel K. Freeman voor O. McBurnie Sheffield United
85' Wissel Newcastle United Wissel F. Schar voor J. Shelvey Newcastle United
85' Wissel Newcastle United Wissel V. Lazaro voor M. Almiron Newcastle United
92' Wissel Newcastle United Wissel D. Yedlin voor M. Ritchie Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Sheffield United
Opstellingen Newcastle United - Sheffield United
De opstellingen van Newcastle United en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.