Nabeschouwing Newcastle United - Watford (1-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Newcastle United het zaterdag 3 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Watford (1-0)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en Watford is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door Ayoze Pérez, waarmee Newcastle United met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Newcastle United uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Newcastle United - Watford 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Capoue Watford
47' Wissel Newcastle United Wissel Ayoze Pérez voor Y. Muto Newcastle United
46' Wissel Newcastle United Wissel F. Schär voor J. Lascelles Newcastle United
51' Wissel Newcastle United Wissel Ki Sung-Yeung voor J. Shelvey Newcastle United
64' Gele kaart Watford Gele kaart voor W. Hughes Watford
65' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Ayoze Pérez met assist van Ki Sung-Yeung Newcastle United 1-0
66' Wissel Watford Wissel A. Gray voor Deulofeu Watford
77' Wissel Watford Wissel S. Okaka voor W. Hughes Watford
84' Gele kaart Watford Gele kaart voor S. Okaka Watford
85' Wissel Watford Wissel N. Chalobah voor I. Success Watford
92' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor F. Schär Newcastle United
92' Gele kaart Watford Gele kaart voor J. Holebas Watford
94' Gele kaart Watford Gele kaart voor A. Gray Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Watford
Opstellingen Newcastle United - Watford
De opstellingen van Newcastle United en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Watford zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Voorbeschouwing Newcastle United - Watford

Newcastle United en Watford treffen elkaar in de 11e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Newcastle United en Watford in de Premier League vond plaats op 5 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Watford favoriet. 4 keer wist de ploeg van Newcastle United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Newcastle United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Newcastle United 1
Winst Watford 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Newcastle United op een 19e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 7e plaats.