Nabeschouwing Newcastle United - Wolverhampton Wanderers (1-1) || Premier League

Zondag 27 oktober 2019 - 15:00 uur

In de Premier League neemt Newcastle United het zondag 27 oktober 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Wolverhampton Wanderers (1-1)

In de Premier League heeft de wedstrijd tussen Newcastle United en Wolverhampton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door J. Lascelles, waarmee Newcastle United met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Jonny, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 82e minuut moest Newcastle United verder met een man minder nadat S. Longstaff een rode kaart had gekregen. Het lukte Wolverhampton Wanderers in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Newcastle United - Wolverhampton Wanderers
Goals
1
1
Balbezit
43%
57%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
13
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
102
130
Gevaarlijke aanvallen
47
57
Passes
400
530
Overtredingen
8
15
Buitenspel
1
1
Corners
3
6
Wissels
3
2
LIVE Newcastle United - Wolverhampton Wanderers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Doelpunt Newcastle United Doelpunt J. Lascelles met assist van F. Fernandez Newcastle United 1-0
55' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor C. Clark Newcastle United
66' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor J. Lascelles Newcastle United
69' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
70' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
73' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Jonny Wolverhampton Wanderers 1-1
75' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
82' Rode kaart Newcastle United Rode kaart voor S. Longstaff Newcastle United
84' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Vinagre voor Jonny Wolverhampton Wanderers
85' Wissel Newcastle United Wissel J. Shelvey voor Joelinton Newcastle United
90' Wissel Newcastle United Wissel C. Atsu voor M. Longstaff Newcastle United
90' Wissel Newcastle United Wissel D. Gayle voor A. Saint-Maximin Newcastle United
Opstellingen Newcastle United - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Newcastle United en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Steve Bruce
Wissels Newcastle United
# Speler Pos.
26 Karl Darlow K
3 Paul Dummett V
17 Emil Krafth V
30 Christian Atsu Twasam M
8 Jonjo Shelvey M
13 Yoshinori Muto A
12 Dwight Gayle A
Formatie 3-5-2
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Voorbeschouwing Newcastle United - Wolverhampton Wanderers

Newcastle United en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 10e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Newcastle United en Wolverhampton Wanderers elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Newcastle United 0
Winst Wolverhampton Wanderers 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Newcastle United op een 17e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Newcastle United - Wolverhampton Wanderers Opstelling Newcastle United Opstelling Wolverhampton Wanderers Live Newcastle United - Wolverhampton Wanderers Live Newcastle United - Wolverhampton Wanderers kijken Newcastle United - Wolverhampton Wanderers kijken Live Newcastle United - Wolverhampton Wanderers stream Newcastle United - Wolverhampton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Newcastle United - Wolverhampton Wanderers Uitslag Newcastle United - Wolverhampton Wanderers Statistieken Newcastle United - Wolverhampton Wanderers Premier League 2019/2020 Newcastle United - Wolverhampton Wanderers wedden Newcastle United - Wolverhampton Wanderers gokken Newcastle United - Wolverhampton Wanderers Unibet