Nabeschouwing Norwich City - Arsenal (2-2) || Premier League 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 15:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Norwich City het zondag 1 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Arsenal (2-2)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Norwich City en Arsenal geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door T. Pukki, waarmee Norwich City met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van P. Aubameyang in de 29e minuut zorgde er even later voor dat Arsenal weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 47e minuut zette T. Cantwell zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Norwich City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Aubameyang de 2-2 maakte voor Arsenal.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Norwich City - Arsenal 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van K. McLean Norwich City 1-0
29' Penalty Arsenal Penalty P. Aubameyang Arsenal 1-1
29' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Krul Norwich City
44' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor K. McLean Norwich City
47' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Cantwell met assist van O. Hernandez Norwich City 2-1
57' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang Arsenal 2-2
66' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor C. Chambers Arsenal
71' Wissel Arsenal Wissel L. Torreira voor J. Willock Arsenal
78' Wissel Arsenal Wissel B. Saka voor M. Guendouzi Arsenal
83' Wissel Norwich City Wissel E. Buendia voor T. Cantwell Norwich City
89' Wissel Arsenal Wissel Martinelli voor M. Ozil Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Arsenal
Opstellingen Norwich City - Arsenal
De opstellingen van Norwich City en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.