Nabeschouwing Norwich City - Southampton (0-3) || Premier League 2019/2020

Vrijdag 19 juni 2020 - 19:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Norwich City het vrijdag 19 juni 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Southampton (0-3)

Het Premier League duel tussen Norwich City en Southampton is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door D. Ings, waarmee Southampton met 0-1 de leiding nam. Southampton vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Armstrong op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Southampton, waarmee N. Redmond zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Southampton dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Norwich City - Southampton 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Doelpunt Southampton Doelpunt D. Ings met assist van S. Armstrong Southampton 0-1
54' Doelpunt Southampton Doelpunt S. Armstrong met assist van D. Ings Southampton 0-2
62' Wissel Norwich City Wissel M. Vrancic voor T. Trybull Norwich City
62' Wissel Norwich City Wissel O. Hernandez voor T. Cantwell Norwich City
73' Gele kaart Southampton Gele kaart voor D. Ings Southampton
79' Doelpunt Southampton Doelpunt N. Redmond met assist van M. Obafemi Southampton 0-3
80' Wissel Norwich City Wissel O. Duda voor T. Pukki Norwich City
80' Wissel Norwich City Wissel A. Idah voor E. Buendia Norwich City
82' Wissel Southampton Wissel C. Adams voor M. Obafemi Southampton
82' Wissel Southampton Wissel W. Smallbone voor S. Armstrong Southampton
88' Wissel Southampton Wissel N. Tella voor D. Ings Southampton
89' Wissel Norwich City Wissel J. Martin voor J. Drmic Norwich City
89' Wissel Southampton Wissel S. Boufal voor N. Redmond Southampton
90' Wissel Southampton Wissel K. Walker-Peters voor Y. Valery Southampton
92' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. J. Aarons Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Southampton
Opstellingen Norwich City - Southampton
De opstellingen van Norwich City en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.