Nabeschouwing Norwich City - Watford (0-2) || Premier League 2019/2020

Vrijdag 8 november 2019 - 21:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Norwich City het vrijdag 8 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Watford (0-2)

Het Premier League duel tussen Norwich City en Watford is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 0-2 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Watford kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van G. Deulofeu. Watford vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Gray op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut kreeg C. Kabasele van Watford voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Watford de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Watford.

LIVE Norwich City - Watford 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Watford Doelpunt G. Deulofeu Watford 0-1
31' Wissel Watford Wissel A. Gray voor R. Pereyra Watford
49' Gele kaart Watford Gele kaart voor C. Kabasele Watford
52' Doelpunt Watford Doelpunt A. Gray met assist van G. Deulofeu Watford 0-2
62' Wissel Norwich City Wissel T. Cantwell voor E. Buendia Norwich City
62' Wissel Norwich City Wissel J. Drmic voor M. Stiepermann Norwich City
65' Tweede gele kaart Watford Tweede gele kaart voor C. Kabasele Watford
69' Gele kaart Watford Gele kaart voor W. Hughes Watford
70' Wissel Watford Wissel A. Mariappa voor G. Deulofeu Watford
81' Wissel Norwich City Wissel M. Vrancic voor J. Lewis Norwich City
86' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Vrancic Norwich City
88' Wissel Watford Wissel A. Masina voor J. Holebas Watford
93' Gele kaart Watford Gele kaart voor A. Masina Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Watford
Opstellingen Norwich City - Watford
De opstellingen van Norwich City en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Watford zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.