Nabeschouwing Orenburg - CSKA Moskva (0-4) || Russische Premier League 2019/2020

Woensdag 8 juli 2020 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Orenburg het woensdag 8 juli 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - CSKA Moskva (0-4)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en CSKA Moskva is geëindigd in een 0-4 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door F. Chalov, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Vlasic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van CSKA Moskva, waarmee G. Schennikov zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor CSKA Moskva in de 93e minuut, nadat I. Oblyakov de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor CSKA Moskva.

LIVE Orenburg - CSKA Moskva 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor J. Fameyeh Orenburg
32' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt F. Chalov met assist van N. Vlasic CSKA Moskva 0-1
46' Wissel Orenburg Wissel Z. Skoflek voor F. Cernych Orenburg
47' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Diveyev CSKA Moskva
51' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Kulishev Orenburg
54' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
54' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor K. Maradishvili CSKA Moskva
57' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Nababkin CSKA Moskva
59' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt N. Vlasic met assist van F. Chalov CSKA Moskva 0-2
64' Wissel Orenburg Wissel D. Bidlovskii voor V. Shakhov Orenburg
72' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor F. Chalov CSKA Moskva
78' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt G. Schennikov met assist van K. Bistrovic CSKA Moskva 0-3
80' Wissel Orenburg Wissel D. Krivoruchko voor A. Chukanov Orenburg
82' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Tiknizyan voor N. Vlasic CSKA Moskva
83' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Karpov voor K. Nababkin CSKA Moskva
84' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Krivoruchko Orenburg
91' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor S. Terekhov Orenburg
93' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt I. Oblyakov met assist van N. Tiknizyan CSKA Moskva 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - CSKA Moskva
Opstellingen Orenburg - CSKA Moskva
De opstellingen van Orenburg en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.