Nabeschouwing Orenburg - Spartak Moskva (1-3) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 14 maart 2020 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Orenburg het zaterdag 14 maart 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Spartak Moskva (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Spartak Moskva is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door J. Fameyeh, waarmee Orenburg met 1-0 de leiding nam. Spartak Moskva kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Ponce, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette J. Larsson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Spartak Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Spartak Moskva vergroot nadat R. Mirzov de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Spartak Moskva.

LIVE Orenburg - Spartak Moskva 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Orenburg Doelpunt J. Fameyeh met assist van U. Radakovic Orenburg 1-0
29' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor P. Maslov Spartak Moskva
44' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt E. Ponce Spartak Moskva 1-1
48' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor D. Spartak Moskva
48' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor S. Terekhov Orenburg
56' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Miskic Orenburg
59' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Eshchenko voor N. Rasskazov Spartak Moskva
71' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt J. Larsson met assist van S. Gigot Spartak Moskva 1-2
73' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Mirzov voor E. Ponce Spartak Moskva
73' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Melgarejo voor Z. Bakaev Spartak Moskva
75' Wissel Orenburg Wissel F. Cernych voor R. Alves Orenburg
78' Wissel Orenburg Wissel M. Sylla voor D. Despotovic Orenburg
93' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Ayrton Spartak Moskva
94' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt R. Mirzov met assist van J. Larsson Spartak Moskva 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Spartak Moskva
Opstellingen Orenburg - Spartak Moskva
De opstellingen van Orenburg en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Orenburg - Spartak Moskva

Orenburg en Spartak Moskva treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Orenburg en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 29 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Orenburg. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Spartak Moskva favoriet. 3 keer wist de ploeg van Orenburg te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Orenburg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Orenburg 2
Winst Spartak Moskva 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 11e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 9e plaats.