Nabeschouwing Orenburg - Ufa (0-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 09:30 uur



In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Orenburg het zondag 10 november 2019 om 09:30 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Ufa (0-0)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Orenburg en Ufa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Orenburg dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Orenburg, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mikhail Vilkov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Orenburg - Ufa
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
150
111
Gevaarlijke aanvallen
119
64
Passes
556
380
Overtredingen
17
19
Corners
2
0
Wissels
2
3
LIVE Orenburg - Ufa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
72' Wissel Ufa Wissel L. Bizjak voor J. Tabidze Ufa
72' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor U. Radakovic Orenburg
74' Wissel Ufa Wissel P. Alikin voor A. Kozlov Ufa
77' Wissel Orenburg Wissel F. Cernych voor J. Fameyeh Orenburg
78' Wissel Ufa Wissel A. Vombergar voor V. Krotov Ufa
82' Wissel Orenburg Wissel A. Kulishev voor R. Alves Orenburg
90' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor T. Ayupov Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Ufa
Opstellingen Orenburg - Ufa
De opstellingen van Orenburg en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ufa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Orenburg - Ufa

Orenburg en Ufa treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikhail Vilkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Orenburg en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 31 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Orenburg. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Orenburg favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Ufa slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Orenburg 3
Winst Ufa 1
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 9e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Orenburg - Ufa Opstelling Orenburg Opstelling Ufa Live Orenburg - Ufa Live Orenburg - Ufa kijken Orenburg - Ufa kijken Live Orenburg - Ufa stream Orenburg - Ufa Fox Sports Nabeschouwing Orenburg - Ufa Uitslag Orenburg - Ufa Statistieken Orenburg - Ufa Russische Premier League 2019/2020 Orenburg - Ufa wedden Orenburg - Ufa gokken Orenburg - Ufa Unibet