Voorbeschouwing Orenburg - Ural (0-0) || Russische Premier League 2019/2020

Woensdag 1 juli 2020 - 14:00 uur



In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Orenburg het woensdag 1 juli 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Orenburg - Ural 0-0

Vanaf woensdag 1 juli 2020 om 14:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Orenburg - Ural volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 jaar, 9 maanden, 14 dagen, 20 uur, 10 minuten en 17 seconden.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Ural
Opstellingen Orenburg - Ural

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Orenburg - Ural

Orenburg en Ural treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Orenburg en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 4 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Orenburg. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Ural favoriet. 3 keer wist de ploeg van Orenburg te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Orenburg. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Orenburg 1
Winst Ural 3
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 16e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Orenburg - Ural Opstelling Orenburg Opstelling Ural Live Orenburg - Ural Live Orenburg - Ural kijken Orenburg - Ural kijken Live Orenburg - Ural stream Orenburg - Ural Fox Sports Nabeschouwing Orenburg - Ural Uitslag Orenburg - Ural Statistieken Orenburg - Ural Russische Premier League 2019/2020 Orenburg - Ural wedden Orenburg - Ural gokken Orenburg - Ural Unibet