Nabeschouwing Rostov - Arsenal Tula (2-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 27 juni 2020 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Rostov het zaterdag 27 juni 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Arsenal Tula (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Arsenal Tula is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rostov kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van P. Mamaev. Rostov vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Ionov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut wist Arsenal Tula de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Lutsenko. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Arsenal Tula kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 96e minuut moest Rostov verder met een man minder, nadat D. Proshlyakov een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Rostov dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rostov - Arsenal Tula 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Rostov Doelpunt P. Mamaev Rostov 1-0
10' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Denisov Arsenal Tula
17' Doelpunt Rostov Doelpunt A. Ionov met assist van E. Shomurodov Rostov 2-0
52' Wissel Rostov Wissel D. Proshlyakov voor E. Shomurodov Rostov
57' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor D. Lesovoy Arsenal Tula
58' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Lutsenko met assist van D. Lesovoy Arsenal Tula 2-1
59' Wissel Arsenal Tula Wissel I. Gorbatenko voor A. Lomovitskiy Arsenal Tula
62' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Glebov Rostov
66' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Kozlov Rostov
67' Wissel Rostov Wissel K. Bayramyan voor A. Saplinov Rostov
67' Wissel Arsenal Tula Wissel Y. Kovalev voor A. Khagush Arsenal Tula
67' Wissel Arsenal Tula Wissel K. Kangwa voor G. Causic Arsenal Tula
70' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor I. Gorbatenko Arsenal Tula
77' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Proshlyakov Rostov
77' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor Y. Kovalev Arsenal Tula
78' Wissel Arsenal Tula Wissel L. Banda voor E. Kangwa Arsenal Tula
78' Wissel Arsenal Tula Wissel M. Volodjko voor V. Alvarez Arsenal Tula
87' Wissel Rostov Wissel A. Dolgov voor A. Ionov Rostov
88' Wissel Rostov Wissel E. Cherkes voor B. Zaynutdinov Rostov
90' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor K. Kangwa Arsenal Tula
96' Tweede gele kaart Rostov Tweede gele kaart voor D. Proshlyakov Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Arsenal Tula
Opstellingen Rostov - Arsenal Tula
De opstellingen van Rostov en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Valeriy Karpin
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Rostov - Arsenal Tula

Rostov en Arsenal Tula treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Arsenal Tula in de Russische Premier League vond plaats op 28 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rostov. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Rostov favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Arsenal Tula slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rostov 3
Winst Arsenal Tula 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 4e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 10e plaats.